VOOR PARTICULIEREN

CONTACT

GRATIS OFFERTE

Oplossingen voor particulieren

Inbraakbeveiliging

  • Een veilig gevoel

Uw wil natuurlijk uw woning en uw familieleden beveiligen tegen inbraak. En dat liefst tegen een correcte prijs. Dan bent u bij Spectra Security aan het juiste adres. Al 18 jaar uw betrouwbare partner voor alarmsystemen en inbraakbeveiliging.

  • Inbraakbeveiliging met een alarm

Een anti-inbraakalarm is een ideale manier om uw woning te beveiligen. Bescherm uw woning en uw familie en geef inbrekers geen kans. Het alarm treedt in werking van zodra een onregelmatigheid wordt vastgesteld, bijvoorbeeld een inbraak.

  • Concept op maat

Na een grondige gratis studie werken we een beveiligingsconcept op maat uit.. We geven vrijblijvend advies omtrent inbraakbeveiliging en zorgen voor een gedetailleerde offerte. Na akkoord installeert Spectra Security het alarmsysteem

  • Altijd op de hoogte

Spectra Security verzekert de verbinding van uw alarmsysteem met de meldkamer en eventueel ook met uw eigen smartphone. Zo bent u steeds op de hoogte van de situatie thuis.

  • De beste merken

Spectra Security werkt voor uw veiligheid enkel met alarmsystemen van de beste merken: Honeywell, Galaxy, Bentel

Parlofonie

Kijk wie er aan de deur staat van uw woning of appartement met de toegangscontrole en parlofonie van Spectra Security.

Camerabewaking

  • Ervaring in installatie bewakingscamera's

Bewaak uw woning met behulp van camera's. Spectra Security heeft een jarenlange ervaring op het vlak van camerabewaking.

  • Camerabewaking op elk niveau

U kunt bij Spectra Security terecht voor een éénvoudig camerasysteem, maar ook voor complexe multi-server systemen met video analyse op bijvoorbeeld thermische camera's.